BETULKE NUFAEL SUSU KAMBING BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU

Susu kambing Nufael adalah salah satu susu yg banyak mengandungi nutrisi bermanfaat diantaranya ialah kalsium , zat besi , protein , fospor , laktosa , nitrogen dan vitamin. Nutrisi dan khasiat yg terkandung dalam susu kambing sangat berpotensi untuk menguatkan tubuh manusia dan memberi tenaga yg banyak pada badan manusia. Sebab itu susu kambing Nufael adalah salah satu supermilk. 

      

Ok mommies, perkara penting yang kita kena ingat semasa mengandung adalah kesihatan diri dan kesihatan janin/baby kita. Bila cakap pasal kesihatan, pemakanan kenalah kita jaga even kita tak lalu sekalipun. Kita kena makan sebab janin/baby dalam perut kita memerlukan nutrisi yang baik untuk membesar. 

Sebahagian dari kita memang tak suka tentang susu kambing sebab rasanya sangat sangat tak sedap dan bau nya yg hamis. Susu kambing kalau sedap dan manis tu dah kurang nutrisi sebab dah ditambah dengan gula.

Boleh ke kalau orang tengah mengandung nak minum susu kambing Nufael ( SuperMilk ) ni ? Sangat sangat digalakkan eh tapi kenapa? Saya akan share kan sedikit kelebihan untuk ibu yg tengah mengandung nk konsium susu kambing Nufael. Yang penting tiada tambahan gula langsung pada susu kambing NUFAEL ni. 

 

 Kelebihan susu kambing antaranya ialah untuk elakan anak yang lahir ada penyakit kuning. Dan membantu kontraksi semasa bersalin. Apa yang ibu minum susu kambing NUFAEL akan melalui tali pusat utk disalurkan anak mendapat khasiat susu kambing ini. Ianya sangat digalakan untuk Ibu hamil. 

Setiap ibu yg akan bersalin berharap selepas bersalin anak dijauhi dari penyakit demam kuning. Protein yg terkandung dalam susu kambing NUFAEL ini cukup baik untuk memastikan kandungan si ibu sihat dan bertenaga didalam. Apa fungsi kalsium yg ada didalam susu kambing NUFAEL untuk ibu mengandung ?

Ketika dalam keadaan mengandung janin kita ingin kan tulang yg kuat. Salah satu manfaat Susu kambing NUFAEL ni akan membantu janin dalam proses pertumbuhan tulang dan gigi. Juga untuk ibu kalsium berguna untuk menguatkan tulang si ibu untuk mengelakkan mengalami tulang reput ( Esteoporisis ) 

pastedGraphic_2.png

Tahukah anda susu kambing NUFAEL mampu mencerdaskan otak janin dalam kandungan anda kerana terbukti nutrisi yg terdapat dalam susu kambing NUFAEL ni jelas boleh membantu mencerdaskan otak janin kita. Nufael digabungkan dengan makanan semulajadi seperti Delima, Kurma, Madu, Minyak Zaitun dan Manna serta Kismis dengan EKSTRAK SEBENAR bukan campuran perisa, pewarna daripada bahan ini. Yang lebih berkesan dan original berbanding yang berperisa dan pewarna.

Susu kambing  Nufael adalah susu kambing SUPERMILK yg mggunakan 100% susu kambing organik tanpa pewarna,perisa dan gula tambahan. Sesuai utk ibu mngndung, pesakit gstrik juge yg mpunyai kncing manis n drh tggi. Boleh amalkn susu kambing Nufael. 

pastedGraphic_3.png

Okay lastly saya akan share kan macam mana cara nak bancuh  NUFAEL susu kambing yg sangat sedap tanpa gula ni.

Campurkan 3 skop dengan 170ml air suam dan kacau lawan arah jam sehingga larut untuk keberkesanan dari bahan sebenar dan SIAP senang kan? Mudahkan?